Partitur

En alt-i-ett plattform for arrangementplanlegging og gjennomføring.

Partitur er løsningen på kaoset som oppstår når produksjoner skal gjennomføres. Den gir sentral tilgang til all informasjon og øker sjansen for at du beholder kontrollen selv når det blåser som verst.

arrangementsplanlegger Partitur

Organisasjoner og konsertsteder som velger Partitur

Hva er Partitur?

Partitur er en arrangementsplanlegger vi har utviklet for å hjelpe arrangører med å organisere og håndtere store og små arrangementer på en effektiv og strømlinjeformet måte. Hovedmålet med plattformen er å hjelpe organisasjoner som produserer i arrangementer med å effektivisere og forenkle hele prosessen med arrangementhåndtering, fra budsjettering og oppgavefordeling til håndtering av PR- og markedsføringsinitiativer.

Hva kundene får med Partitur

Effektivt samarbeid med ditt team

Partitur er en skybasert plattform som kobler sammen alle involverte i organisasjonsprosessen. Det betyr at du kan gi tillatelser til forskjellige brukere og samarbeide med teamet ditt i sanntid. Allokere oppgaver, tildele budsjetter, spore timer og chatte – alt på ett sted.

Arrangementsplanlegger-platform Partitur
Arrangementsplanlegger-platform Partitur

Smertefri kommunikasjon med dine kontraktspartnere

Partitur har gode verktøy som letter kommunikasjonen med kontraktspartnere og alle parter som er involvert i organisasjonsprosessen. Du kan bruke en innebygd redigerer til å opprette kontrakter, signere dem med BankID, dele dokumenter og kommunisere om oppgavene direkte gjennom dashbordet.

Kontroll over organisasjonsprosessen

Vi designet Partitur til å være din viktigste assistent for å håndtere arrangement. Når du registrerer deg med Partitur, får du tilgang til alle verktøyene du trenger for å kjøre og administrere arrangement på en effektiv måte. Bruk verktøyene arrangementplanlegger, publiseringsplattform, innebygd meldingssystem, produksjonsdashboard og mange andre.

ArrangementsplanleggerPartitur
Arrangementsplanlegger-platform Partitur

Effektiv markedsføring

Med Partitur trenger du ikke å løpe rundt til utallige markedsføringskanaler for å promotere arrangementene dine. I stedet kan du bruke Partiturs verktøy til å planlegge, publisere og promotere innholdet ditt på forskjellige plattformer samtidig.

Målgruppe

Partitur er et verktøy som støtter alle som produserer arrangement og eventer. Det vil erstatte Excel-ark, dokumenter spredt over ulike harddisker, kommunikasjon via e-post eller telefon – alt er samlet i Partitur. Det er et må-ha for festival- og konsertarrangører, turnéledere og sjefer.

Festival- og konsertarrangører, turnéledere og sjefer

Vårt team

Øystein Skjesol

Grunnlegger og direktør

Olga Klimenko

Full-stack .NET-utvikler

Tetiana Belik

Frontend utvikler

Nina Kuznetsova

UI/UX Designer

Kontakt oss

Kontakt oss for å begynne å bruke Partitur