Android og iOS apputvikling

Byrå for mobil apputvikling i Norge

En av tjenestene vi tilbyr er utvikling av apper. Vi designer, utvikler og vedlikeholder mobilapplikasjoner for iOS- og Android-systemer.

Byrå for mobil apputvikling i Norge

En av tjenestene vi tilbyr er utvikling av apper. Vi designer, utvikler og vedlikeholder mobilapplikasjoner for iOS- og Android-systemer.

Mobile application development company
Xamarin.Forms mobilutvikling

Kostnadseffektive mobilapper med kjente brukerflater.

Appene vi bygger er raske, brukervennlige og kostnadseffektive, alt på samme tid.

Det oppnår vi ved å bruke Xamarin.Forms som vårt viktigste utviklingsverktøy.

Det gjør det mulig for oss å lage stabile, responsive og flotte løsninger med velkjent grensesnitt for flere plattformer samtidig. Dette reduserer utviklingstiden og de totale prislappene for prosjektet betydelig.

Xamarin.Forms. Mobile application development company

Hvorfor Xamarin.Forms

Raskere utviklingstid

Kvalitet og brukeropplevelse som i velkjente apper

Kostnadseffektiv

Profesjonelt UX/UI

Hva koster det å lage en app?

Kontakt oss for å få et prisoverslag for prosjektet ditt

Bruke vår priskalkulator for apputvikling

Verktøy vi bruker

Mobil utviklingsteknologi.

C# er et modent objektorientert språk basert på Microsoft .NET-rammeverk. Det brukes i Xamarin.Forms. Med rike klassebiblioteker, sikker kode og generell enkelhet, er C # et av de beste alternativene for utvikling av mobilapper der ute.

Xamarin.Forms. Mobile application development company

Xamarin.Forms er et .NET UI-rammeverk basert på åpen kildekode. Det lar oss bygge Android-, iOS- og Windows-applikasjoner fra en felles kodebase. Det betyr at det gir løsninger for begge plattformer kvaliteten og utseendet til velkjente apper, samtidig som utviklingskostnadene reduseres betydelig.

.NET Core er et rammeverk basert på åpen kildekode som lar teamet vårt bygge solide og pålitelige backend for våre applikasjoner for forskjellige plattformer. 

.NET Standard er en formell spesifikasjon av .NET API-er som skaper større ensartethet i .NET-økosystemet. Det gjør at våre utviklere kan skrive programvare som er kompatibel med alle applikasjonene innenfor .NET-rammeverket.

Akavache-biblioteket er et flott verktøy som vi bruker til mellomlagring og lagring av viktige appdata. Basert på SQLite database lar den oss holde brukergrensesnittet responsivt og UX smidig ved å enkelt bygge vanlige bruksmønstre og ved å forene hurtigbufring av forskjellige objekttyper.

Microsoft SQL Server er en web hosting database som hovedsakelig brukes til å lagre og hente viktige data, for eksempel brukerinformasjon. Basert på et kraftig spørringssystem, og enkelt å administrere, gjør MS SQL det mulig å utvikle raske og responsive applikasjoner til rimelige vilkår.n reasonable terms.

Optimalisert for interaktive applikasjoner med store mengder brukerinformasjon. Målet med Couchbase Server er å strømlinjeforme dataflow-prosesser ved hjelp av kraftige funksjoner som innebygd datacaching, sikker diskbasert lagring, live klyngebalansering og datareplikering, for å nevne noe. Alle disse verktøyene gjør det enkelt å bygge stabile, sikre og effektive apper for bedriften din.

Visual Studio App Center og Microsoft Azure er utvilkingsmiljø for hele prosessen, fra bygging og testing av appene våre til distribusjon og analyse.

Casestudier

Her er noen eksempler på hva vi gjør.

acc-image

TelGuarder Applikasjon

BACK-END APP-UTVIKLING

Med mer enn en million nedlastinger fra Google Play er telGuarder en velprøvd samtaleblokkeringsapp som er tilgjengelig i 27 land over hele verden.   

telGuarder Ltd inngikk et samarbeid med Caddiesoft-teamet om back-end apputvikling.

acc-image

Parklink Applikasjon

IOS OG ANDROID UTVIKLING

Parklink er en norsk parkeringsapp med integrerte lojalitetsfunksjoner som lar brukere parkere gratis eller til betydelig lavere priser i visse områder. 

Med flere tilgjengelige betalingsmetoder og noen kraftige verktøy i appen, gjør produktet parkeringen enkel og kostnadseffektiv.

Utvikle en app

Fortell oss om prosjektet ditt

La oss få vite hva prosjektet ditt handler om, så kontakter vi deg for å diskutere krav til funksjonalitet og andre detaljer.