Digitale løsninger for bedrifter

Outsourcing av system- og programvareutvikling

Outsourcing av system- og programvareutvikling

Vi tilbyr tjenester i full stack programvareutvikling tilpasset dine behov og mål for virksomheten.

Fra enkel logodesign til komplekse systemer med høy belastning, utvikler våre eksperter programvare av enhver kompleksitet. Det effektiviserer interne prosesser, styrker merkeidentiteten din og forbedrer inntektene.

Tjenester for utvikling av nettapplikasjoner og hjemmesider

Utnytt ekspertisen til våre full-stack utviklere for å få nettløsninger som leverer. Ved å bruke de mest relevante språkene, verktøyene og teknologiene lager vi både skreddersydde og WordPress-nettsteder som lar bedrifter nå sine mål på en mer effektiv og konsistent måte.

Utvikling av mobilapplikasjoner

Vi bygger raske, pålitelige og sikre mobilapplikasjoner for iOS- og Android-plattformene som hjelper selskaper med å øke deres synlighet i markedet, forbedre tjenester og beholde kunder.

UX\UI design tjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester i nettsidedesign og design av mobile tjenester, inkludert konseptutvikling, wireframing, prototyping, merkevarebygging og UX/UI-design.

Kombinasjonen av kreativitet og forretningstenking i designprosessen gjør det mulig for oss å lage produkter som på en gang er tiltalende, enkle å bruke og samsvarer med dine forretningsmessige mål.

Dedikerte utviklingsteam

Modellen med eksterne team har vist seg å være effektiv for norske selskaper. Den gir bedriftene tilgang på verdifullt talent og nødvendig kompetanse. Samtidig reduseres utviklingskostnadene betydelig sammenlignet med å ansette lokale utviklere og IT-konsulenter.

I tillegg gir en modell med dedikerte team enklere organisasjons- og styringsprosesser for ledelsen, slik at de kan fokusere på sine mål for kjernevirksomheten.

Kontraktsmodeller

Individuell tilnærming til system- og programvareutvikling

En tilpasset tilnærming til alle prosjekt er kjernen i vår virksomhet. Det betyr at vi ikke har en forhåndsdefinert liste over løsninger, men tilbyr løsninger basert på kundenes spesifikke behov og krav.

Likevel er det to typer kontrakter vi vanligvis tilbyr, som kan skreddersys til ditt prosjekt om nødvendig.

Vi tilbyr denne typen kontrakter for prosjekter med definert omfang, forutsetninger og tidsfrister. Med denne tilnærmingen er vi enige om en fast pris for prosjektet ditt basert på den estimerte mengden arbeid og tid som trengs for å oppnå det.     

Denne typen er et godt alternativ for nystartet virksomhet og prosjekter med forhåndsbestemte krav eller begrensede budsjetter.

Tid og materiale er en av de vanligste avtaletypene som er signert. Med denne type kontrakter betaler du for den faktiske tiden som blir brukt på prosjektet ditt og får mer kontroll over ressursene du bruker.

Det passer best til komplekse og langsiktige prosjekter som ikke har et forhåndsbestemt omfang, tidslinjer og budsjett.

Modeller for partnerskap

Utviklingsløsninger basert på dine behov

Dette er de to vanligste samarbeidsmodellene vi tilbyr, basert på virksomhetens mål, behov og krav. De er tilpasset programvareutvikling og dedikerte utviklingsteam.

Utvikler i Caddiesoft

Tilpasset programvareutvikling

Vi påtar oss det fullstendige ansvaret for å gjøre forretningsidéen din til virkelighet.

Eksterne team

Lei inn eksterne team eller spesifikke programvareutviklere for å utvide dine eksisterende teknologiteam med våre spesialister.

Kretsløpet i programvareutvikling

Omfattende og strømlinjeformede prosesser

Når vi jobber med prosjektet ditt, går vi gjennom flere forhåndsdefinerte stadier i vår produktutviklingsprosess. Det gjør at vi kan levere løsninger av høy kvalitet på en rask og konsistent måte.

Planlegging og analyse
På dette stadiet lytter vi til deg, stiller spørsmål og analyserer ditt forretningsområde.

Vårt mål her er å oppdage og forstå dine forretningsutfordringer som vi kan møte med våre løsninger.

I de fleste tilfeller henter vi all nødvendig informasjon ved hjelp av brukerhistorier, som deretter oversettes til produktkrav, prosjektspesifikasjoner og wireframes presentert for deg.

Design

Når prosjektets omfang og tidslinjer er definert, og kontrakten er signert, begynner vi å jobbe med arkitekturen og utformingen av fremtidig produkt.

Vi kan også lage klikkbare eller animerte prototyper på forespørsel.

Utvikling og testing
Vanligvis utfører vi design, utvikling og testing samtidig for å fremskynde prosessen og sikre kvaliteten av resultatet.

Utviklingsstadiet deles opp i faser på 2 uker (sprinter). Denne tilnærmingen gir deg innsyn, involvering og kontroll i prosessen.

Utgivelse og support etter lansering
Når produktet er klart og tilfredsstiller de definerte kvalitetsstandardene, frigjøres det formelt i det aktuelle markedet.

Noen ganger kan utgivelsen utføres i trinn hvis dette er spesifisert av kunden. Vårt team kan også tilby støtte og vedlikeholdstjenester etter lansering.

Hvordan vi jobber

Dedikert til din suksess

Her på Caddiesoft er tilnærmingen vår til suksess ganske enkel. Vi ønsker at våre kunder skal være glade for tjenestene vi tilbyr og produktene vi lager.

For å oppnå dette, overholder vi følgende prinsipper under hele utviklingsprosessen. 

Agile tilnærming til utvikling

Agile-metodologier er kjernen i utviklingsprosessene våre, ettersom de lar oss levere produkter på en mer effektiv og gjennomsiktig måte.

 

Med Agile-prinsippene i bruk får du mest mulig ut av vårt gjensidige samarbeid, siden du kan se trinnvis fremgang og til og med kontrollere utviklingsprosessen. De mest typiske tilnærmingene vi bruker er Scrum, Waterfall og Kanban.

Små og skalerbare team

De fleste av våre utviklere er full-stack seniorer som er i stand til å utføre et bredt spekter av oppgaver, fra å utvikle front-end webarkitekturer til å lage servere og API-er.

 

Dette lar oss bruke mindre team på et prosjekt, og reduserer prosjektkostnadene betydelig uten å gå på akkord med kvaliteten.

Fullstendig åpenhet

Her på Caddiesoft er vår prioritet å sikre at alle forretningsprosessene våre er synlige både for teamet vårt og kundene. Vi tror at å vise det virkelige bildet er kjernen i langvarige og sunne forretningssamarbeid.

 

Hvis det noe vi ikke kan levere innen bestemte tidsrammer, er det det vi ikke rapporterer.  

Fleksibilitet

Vi er fleksible. Våre full-stack utviklingsteam og strømlinjeformede interne kommunikasjoner gjør det mulig for oss å tilpasse oss enkelt dine behov og krav.

 

Vi har ikke forhåndsdefinerte løsninger som passer alle behov, men tilbyr heller tilpassede løsninger som vil løse dine spesifikke forretningsutfordringer.

Verktøy vi bruker

Teknologiene våre

Det er to ting vi baserer oss på i programvareutviklingsprosessene våre. De er ekspertisen til utviklerne våre og teknologiene de jobber med. Bortsett fra de ofte brukte språkene og rammene, bruker vi også den Skandinavia-spesifikke Boolware-løsningen.

Webutvikling

JavaScript

HTML5

CSS3

C#

T-SQL

PHP

Mobilutvikling

C#

Webutvikling

.NET | ASP.NET | .NET MVC | Entity Framework | .NET Core

Yii2

Zend

Mobilutvikling

Xamarin.Forms. Mobile application development company

Xamarin.Forms

Akavache

.NET Standart

.NET Core

Webutvikling

MS SQL

Elasticsearch

Boolware

IIS

Rabbit MQ

Redis

Mobilutvikling

MS SQL

SQLite

Couchbase

Webutvikling

Octopus

TeamCity

Git

Jira

Docker

Azure

Mobilutvikling

Microsoft App Center

Azure

Fortell oss om prosjektet ditt

La oss få vite hva prosjektet ditt handler om, så kontakter vi deg for å diskutere behov og andre detaljer.