Personvernerklæring

1. Innledning

1.1 Caddiesoft har som mål å beskytte personlig informasjon og personvern for besøkende på nettstedet vårt. Denne erklæringen har som mål å forklare hvordan denne typen informasjon samles inn, brukes og lagres.

1.2 Vi ber deg om å godkjenne bruken av informasjonskapsler i samsvar med vilkårene i denne erklæringen første gang du besøker nettstedet vårt.

2. Innsamling av personlig informasjon

2.1 Personlig informasjon er data om nettstedbrukere som lar oss analysere trafikk på nettstedet, kommunisere med besøkende på en mer effektiv måte og gi en forbedret brukeropplevelse. Den samles inn ved hjelp av informasjonskapsler, kontaktskjemaer og innsendingsskjemaer. 

2.2 For å oppnå ovennevnte mål kan vi samle inn følgende informasjon: 

 • informasjon om datamaskinen din og om dine besøk på og bruk av dette nettstedet (inkludert din IP-adresse, ditt geografiske sted, nettlesertype og versjon, operativsystem, henvisningskilde, besøkets lengde, sidevisninger og bevegelser på nettstedet);
 • identifiserbar informasjon som du gir ved å fylle ut kontakt- og innsendingsskjemaer (inkludert navn og e-postadresse);

3. Bruk av personopplysninger

3.1 Personlig informasjon innhentet via vår hjemmeside og tredjeparts tjenester (se avsnitt 4) kan brukes til å:

 • administrere nettstedet og virksomheten vår på en mer effektiv måte;
 • oppdage og forhindre svindel og misbruk av våre tjenester og systemer;
 • tilby en personlig tilpasset brukeropplevelse;
 • kommunisere bedre om våre tjenester og tilbud til kunder og potensielle kunder gjennom våre markedsføringsaktiviteter, e-post nyhetsbrev (hvis ønskelig) og annonsering;
 • analysere og vurdere brukernes flyt og atferdsmønstre på nettstedet vårt (se punkt 2.2) for ytterligere tilpasning og forbedring av våre tjenester;

4. Tredjeparts tjenester

4.1 Vi kan bruke tjenester fra tredjepartsleverandører for å administrere forretningsprosessene våre, tilby tjenester på våre vegne, utføre nettstedrelaterte aktiviteter eller hjelpe oss med å analysere hvordan våre nettressurser (nettsted og profiler i sosiale medier) blir brukt.

4.2 Disse tredjeparts partnerne kan bare ha tilgang til personlig informasjon for å utføre tjenester beskrevet i 4.1. I dette tilfellet inngår vi avtaler med de aktuelle tredjepartene som begrenser deres muligheter til å bruke informasjonen. 

4.3 Vi bruker Google Analytics og Google Ads-tjenester som tilbys av Google Inc. til å spore og overvåke trafikk på nettstedet, samt for å markedsføre til besøkende på nettstedet. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte data er underlagt Googles personvernregler.

4.4 Vi bruker Facebook-remarketingtjenester (ved hjelp av Facebook piksel) for å spore og forbedre Facebook-markedsføringskampanjene våre.   

For mer informasjon om personvernet til Facebook, besøk vennligst Facebooks retningslinjer for data.

4.5 Vi bruker LinkedIn-remarketingløsninger (LinkedIn Insight Tag) for å optimalisere kampanjene våre, målrette besøkende på nettstedet på nytt og lære mer om målgruppene våre. Du kan lære mer om personvernpraksis og retningslinjer for LinkedIn ved å gå til deres personvernerklæring.

4.6 Nettstedet vårt inneholder lenker til tredjeparts nettsteder. Vi er ikke ansvarlig for personvernet eller innholdet på tredjeparts nettsteder. Les personvernerklæringene på nettstedene du besøker.

5. Innsyn i personlig informasjon

5.1 Generelt gir vi ikke tredjepart innsyn i personlig informasjon. Imidlertid kan vi gjøre det i et av følgende tilfeller:

 • vi kan gi innsyn i din personlige informasjon til våre ansatte i den grad det er nødvendig for formålene beskrevet i denne erklæringen;
 • vi kan gi innsyn i din personlige informasjon til våre samarbeidspartnere og leverandører for å tilby tjenester for oss eller på våre vegne (se avsnitt 4); 
 • vi vil samarbeide med myndigheter i samsvar med loven og gi dem informasjon vi har tilgjengelig etter ordre fra de kompetente myndighetene;  
 • vi vil gi innsyn i informasjon uten varsel hvis vi mener det er nødvendig for å forhindre eller stoppe aktiviteter vi mener er ulovlige eller uetiske;
 • for å etablere, utøve eller forsvare våre juridiske rettigheter (inkludert å gi informasjon til andre i forbindelse med forebygging av svindel og å redusere kredittrisiko);

6. Oppbevaring og overføring av personlig informasjon

6.1 Caddiesoft vil beholde dine personopplysninger bare så lenge det er nødvendig for de formålene som er angitt i denne personvernerklæringen. Vi vil beholde og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å oppfylle våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å beholde dine data for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

6.2 Informasjon som vi samler inn, kan lagres og behandles i og overføres mellom alle landene vi opererer i for å gjøre det mulig for oss å bruke informasjonen i samsvar med denne erklæringen.

6.3 Din informasjon, inkludert personopplysninger, kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som ligger utenfor ditt land eller annet myndighetsområde, der lovene om databeskyttelse kan avvike fra lovgivningen i ditt hjemmeområde.

6.4 Personlig informasjon som du publiserer på vår hjemmeside eller sender inn for publisering på vår hjemmeside kan være tilgjengelig, via internett, over hele verden. Vi kan ikke forhindre bruk eller misbruk av slik informasjon av andre.

7. Tilgang til data og håndtering av personlig informasjon

7.1 Du har rett til når som helst å ha tilgang til, endre og slette din personlige informasjon. For å utføre det, kan vi be om passende identifikasjonsdokumenter fra deg. 

7.2 For henvendelser om din personlige informasjon, kontakt oss vennligst via e-post: contact@caddiesoft.com

7.3 Vi kan holde tilbake personlig informasjon som du ber om i den grad loven tillater det.

7.4 Når du har registrert deg på vår e-postliste, uttrykker du automatisk ditt samtykke til å motta informasjon og salgsfremmende materiale fra oss. Du har rett til å velge bort å motta e-postene våre når som helst, og også til å be om at e-postadressen din og all annen relatert informasjon blir slettet.

8. Bruk av informasjonskapsler (cookies)

8.1 Vår hjemmeside bruker informasjonskapsler.

8.2 Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten din.

8.3 Vi ber deg om å godkjenne bruken av informasjonskapsler i samsvar med vilkårene i denne erklæringen første gang du besøker nettstedet vårt.

8.4 Informasjonskapsler kan være enten vedvarende eller for den gjeldende økta: en vedvarende informasjonskapsel blir lagret av en nettleser og vil forbli gyldig til en angitt utløpsdato, med mindre den blir slettet av brukeren før utløpsdatoen; en økt-informasjonskapsel, derimot, utløper på slutten av brukerøkta, når nettleseren lukkes.

8.5 Vi bruker både økt- og vedvarende informasjonskapsler på vår hjemmeside.

8.6 Vi bruker informasjonskapsler for å:

 • tilby og tilpasse tjenestene våre til din enhet og nettleser;
 • tilby deg relevant og tilpasset innhold;
 • måle og analysere nettstedstrafikk.

8.7 De fleste nettlesere lar deg nekte å godta informasjonskapsler.

8.8 Hvis du ønsker å slette informasjonskapsler eller instruere nettleseren din om å slette eller avvise informasjonskapsler, kan du gå til hjelpesidene til nettleseren.

8.9 Blokkering av alle informasjonskapsler vil ha en negativ innvirkning på brukervennligheten til mange nettsteder.

8.10 Du kan slette informasjonskapsler som allerede er lagret på datamaskinen din.

8.11 Å slette informasjonskapsler vil ha en negativ innvirkning på brukervennligheten til mange nettsteder.

9. Sikkerhet

9.1 Sikkerheten til dine data er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet.

9.2 Vi vil ta rimelige tekniske og organisatoriske forholdsregler for å forhindre tap, misbruk eller endring av din personlige informasjon.

10. Endringer

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen. Endringen rapporteres gjennom kanaler vi anser som tilstrekkelige, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn og hvordan vi bruker den, og under hvilke betingelser. Hvis vi gjør vesentlige endringer, vil du bli varslet via e-post og/eller på vår hjemmeside med minst 30 dagers varsel.

11. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om Caddiesofts personvernerklæring eller om vår bruk av personlig informasjon, vennligst kontakt oss på contact@caddiesoft.com.