Våre verdier

Åpenhet

Her på Caddiesoft har vi full økonomisk, operativ og organisatorisk åpenhet på alle nivåer. Hos oss har du alltid tilgang til oppdaterte og optimaliserte tidsloggrapporter og støttende ledergruppe i Norge. Vi tror at åpenhet er nøkkelen til langvarige forretningspartnerskap.

Engasjement

Bortsett fra å være førsteklasses eksperter i sin nisje, ønsker vi at utviklerne våre skal kunne forplikte seg. Vi ønsker at de skal forholde seg personlig til prosjektene sine og se løsninger de bygger i et langsiktig perspektiv. Vi tror at engasjement er det som gjør gode prosjekter eksepsjonelle.

Fleksibilitet

Vi er fleksible. Det betyr at vi alltid kan tilpasse oss forskjellige behov og scenarier som kan oppstå. Med et team av full stack-utviklere og den norske forretningsmodellen innarbeidet, har vi velprøvde strategier og kompetanse til å få prosjektet til å fungere slik du ønsker det. 

Utvikling

Det er ikke bare resultatet, men også prosessen som er viktig for oss. Vi er et lag av fagpersoner og initiativtagere som aldri slutter å prøve, lære og utforske nye områder. Vi er ivrige etter å ta utfordringer og finne de riktige løsningene på dem.