Bisnode

Bisnode Norge
Big Data-løsninger for bedrifter.

Bisnode Norge var en norsk avdeling av Big Data-analyseselskapet Bisnode (oppkjøpt av selskapet Dun & Bradstreet), som tilbød bedrifter sine Smart Data-løsninger.

Med hovedkontor i Sverige og tilstede i 19 europeiske land, tilbød selskapet beslutningsstøtte for bedrifter over hele verden.

 

Bisnode Norge samarbeidet med Caddiesoft om deres triggerbaserte markedsføringsprodukt, hvis hovedmål var å hjelpe bedrifter med å levere løsningene sine til de som trengte dem på det gitte tidspunktet.

Vår fullstack .NET-ingeniør var en del av Bisnode-teamet i 7 år, og leverte både front-end og back-end utviklingstjenester i prosjektet.

Virksomhet
i 19 land

150 000
+ kunder

Big Data-
selskap

Samarbeidsmodell

Dedikert utviklingsteam

Prosjektvarighet og status

7 år, fullført

Bakgrunn

Bisnode Norge utviklet og lanserte ActivityPortal i 2015. Det var en digital løsning for teammedlemmene og kundene til Bisnode for å drive, administrere og analysere deres triggerbaserte markedsføringsaktiviteter.

Portalen var designet og bygget for norske bilserviceleverandører. Den var opprinnelig begrenset til kun ett serviceprodukt, som var periodisk kjøretøykontroll. Etterhvert ble funksjonaliteten gradvis utvidet.

Da Bisnode begynte å planlegge utviklingen av portalen, hadde Caddiesoft levert outsourcing-tjenester til selskapet i flere år allerede. Det var grunnen til at Caddiesoft-spesialister var førstevalget da behovet for en fullstack .NET-utvikler dukket opp.

IT-selskap

Dedikert utvikler

Kunden henvendte seg til Caddiesoft med en forespørsel om å utvide sitt interne teknologiteam med en senior fullstack .NET-ingeniør. Siden alle spesialistene våre jobbet fra utviklingssenteret i Ukraina, brukte vi spesifikke strategier og tilnærminger for å organisere arbeidsflyten effektivt mellom utvikleren vår og kundens team.

Direkte kommunikasjon mellom ingeniøren vår og resten av teammedlemmene ved hjelp av Microsoft Teams-plattformen.

Prosjektledelse på kundens side. Spesialisten vår ble tildelt oppgaver av og rapporterte direkte til den tekniske lederen for kundens interne team.

Vår ingeniør

Oleg Puzakov
Senior fullstack .NET-utvikler

Vi håndterte alle organisasjons-, ledelses- og bokføringsspørsmål, fra ansettelse og lønn til å betale skatt, slik at kunden kunne fokusere helt på forretningsrelaterte oppgaver.

Møter med våre ledere i Norge om administrative og forretningsrelaterte spørsmål.

Forretningsproblemer og løsninger

1. Tilgang til informasjon fra Bisnode database.

For å gi brukerne enkel tilgang til og bruke data innhentet av klienten, var det behov for et robust, raskt og brukervennlig grensesnitt.

Vår ingeniør deltok i utviklingen av et webprodukt som lot både Bisnodes kunder og ansatte effektivt bruke informasjonen. Dette ble mulig ved hjelp av et rikt verktøysett som ble utviklet i plattformen. Portalen tilbød løsninger for administratorer og brukere, rapportgenerering og analyseverktøy, triggerbaserte markedsføringsfunksjoner og mye mer.

2. Nye krav, ytelse og brukeropplevelse

Siden den første lanseringen i 2015 utviklet produktet seg betydelig, og en av de første forespørslene var å utvide funksjonaliteten og utvikle nye funksjoner for ActivityPortal. Og selv om disse forbedringene gjorde det mulig for kundene våre å nå sine forretningsmål effektivt, introduserte de også visse ytelses- og sikkerhetsproblemer.

For å effektivt løse disse problemene, ble det besluttet å bruke ny teknologi i utviklingsprosessen og generelt oppgradere produktet. Alle disse trinnene gjorde det mulig for teknologiteamet å forbedre produktiviteten og hastigheten til systemet, samt strømlinjeforme vedlikehold og støtte.

Tech stack

Språk

C#

Rammeverk

.NET Core

Fortell oss om prosjektet ditt

La oss få vite hva prosjektet ditt handler om, så kontakter vi deg for å diskutere behov og andre detaljer.